Branches

Zakelijk

Wie houdt er niet van een mooi gepresenteerde koffie of een perfecte latte? Verantwoord geproduceerde koffie is belangrijker dan ooit, daarom werken wij samen met FarmersDirectCoffee. Wij kunnen bedrijven, scholen en instellingen voorzien in al hun koffie en bijproducten.

Thuiswerken

Met de koffiemachines van NXT Coffee kunnen jouw medewerkers thuis heerlijke koffie zetten. Wij hebben diverse apparaten die geschikt zijn voor bij jouw medewerkers thuis. Zowel cup- als bonenmachines waarbij jou medewerkers met één druk op op de knop een (h)eerlijk kopje koffie kunnen zetten!

Horeca

Wij helpen je graag die extra stap te zetten om jouw gasten een heerlijke koffie te serveren. De beste koffie maak je met de beste espressoapparatuur. Als je als horecazaak niet die extra stap maakt om te investeren in kwalitatieve machines, is de kans groot dat je een stuk omzet mist. De kwaliteit van de koffie in jouw café, lunchroom of restaurant maakt dat het tweede kopje koffie besteld wordt en gasten naar jouw zaak terug blijven komen.