Thuiswerken met kwaliteitskoffie

Tevreden werknemers zijn goed voor jouw bedrijf

Met de koffiemachines van NXT Coffee kunnen jouw medewerkers thuis heerlijke koffie zetten. Wij hebben diverse apparaten die geschikt zijn voor bij jouw medewerkers thuis. Zowel cup- als bonenmachines waarbij jou medewerkers met één druk op op de knop een (h)eerlijk kopje koffie kunnen zetten!

Cupmachines

Onze cupmachines zijn verkrijgbaar in diverse modellen, cupmachines zijn compact en daardoor geschikt voor iedere thuiskeuken. Deze koffiemachines zijn erg gebruiksvriendelijk en kunnen jouw medewerkers zonder moeite bedienen.

Voor de theedrinkers

Ook voor de thuiswerkers die liever thee drinken hebben wij bij NXT Coffee diverse mogelijkheden. Laat jouw medewerkers genieten van echte, natuurlijke thee afkomstig van de beste theeplantages ter wereld!

Bonenmachines

Ook voor jouw medewerkers thuis hebben wij verschillende bonenmachines die geschikt zijn voor de thuiswerker. Met de bonenmachines worden de bonen per kopje gemalen waardoor jouw medewerkers de meest verse koffie krijgen. Het mooie is dat dit allemaal met één druk op de knop mogelijk is, hierdoor zijn onze bonenmachines erg geschikt voor thuisgebruik.

Wil je meer weten?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw thuiswerkers? Kom de apparaten zelf bekijken in onze showroom of bel ons gerust op.