Koffiemachines voor de horeca

Het beste voor jouw gasten

Wij helpen je graag die extra stap te zetten om jouw gasten een heerlijke koffie te serveren. De beste koffie maak je met de beste espressoapparatuur. Als je als horecazaak niet die extra stap maakt om te investeren in kwalitatieve machines, is de kans groot dat je een stuk omzet mist. De kwaliteit van de koffie in jouw café, lunchroom of restaurant maakt dat het tweede kopje koffie besteld wordt en gasten naar jouw zaak terug blijven komen.

De perfecte koffiemachine voor in jouw horecazaak

Hoe kies je nou de juiste machine die bij jouw horecazaak past? Volautomatisch, pistonmachine of een cupmachine voor op jouw hotelkamers? NXT Coffee heeft diverse koffiemachines in het assortiment die geschikt zijn voor jouw horecazaak.

Een koffieautomaat kopen, huren of in bruikleen, bij NXT Coffee is het allemaal mogelijk. Kom langs in onze showroom voor een proef-sessie. We nemen graag de tijd om samen te bekijken welke oplossing het beste is voor jouw bedrijf. 

Starter in de horeca

Ben jij een starter in de horeca en ben jij op zoek naar een goede koffiemachine? Bij NXT Coffee zijn er diverse mogelijkheden voor jouw horecazaak.

Ga voor huren

Niet al je startkapitaal in een keer kwijt willen zijn aan een koffiemachine? Ga dan voor huren, betaal maandelijks een vast bedrag voor jouw koffiemachine inclusief onderhoud. 

Ga voor een showroom model

NXT Coffee beschikt over mooie showroom modellen die als nieuw zijn. Showroom modellen tegen een gunstige prijs mét garantie. Zo heb jij een perfecte start voor jouw horecazaak.

Benieuwd geworden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw horecazaak? Kom de apparaten zelf bekijken in onze showroom of bel ons gerust op. 

Het gemak van een totaal concept

Naast koffiebonen en machines hebben wij ook de aanvullende bijproducten voor jouw kopje koffie. Het koekje, honing voor in de thee, koffiesiropen, zoetjes, suiker, creamer staafjes, melkcups, bekers met verschillende inhoudsmaten voor op jouw bedrijf of to-go en ga zo maar door.