One-stop oplossing voor alle koffie behoeften

Naast koffie leveren wij alles wat je nodig hebt om jouw kopje koffie af te maken. Het koekje, honing voor in de thee, koffiesiropen, zoetjes, suiker, creamer staafjes, melkcups, beker met verschillende inhoudsmaten voor op jouw bedrijf of to-go en ga zo maar door.

Koffie zit in ons DNA

Voor het serveren van een perfecte kop koffie of espresso, ben jij bij NXT Coffee dus aan het juiste adres. Wij voorzien bedrijven, horeca en thuiswerkers van kwaliteitskoffie, thee, bijproducten en diverse soorten apparatuur. Met onze passie en kennis bieden wij jou met onze producten net dat vleugje extra, presentatie, beleving en service.

Duurzaamheid

Onze koffiebonen gaan rechtstreeks van koffieboer naar consument, zonder tussenpersonen. Alles wat wij doen, doen we met respect. Voor onze hardwerkende koffieboeren én voor onze aarde. Daarom verbouwen en vervoeren we onze koffiebonen zo klimaatneutraal mogelijk. Wij maken de productieketen volledig transparant via open source blockchain.

Met de QR-code op de zijkant van de verpakking kun je precies zien wie de koffiebonen heeft verbouwd en welke weg de bonen hebben afgelegd. De duurzame koffiebonen zijn dus voor iedereen makkelijk te traceren!

Het is altijd tijd voor een goede kop koffie!