JOUW PARTNER VOOR EEN (H)EERLIJK KOPJE KOFFIE

NXT Coffee biedt een volledige koffieservice aan. Van de koffiebonen tot het koffieapparaat, alles kun je vinden bij NXT Coffee!

Levering van koffie en bijproducten

Naast koffie leveren wij alles wat je nodig hebt om jouw kopje koffie af te maken. Het koekje, honing voor in de thee, koffiesiropen, zoetjes, suiker, creamer staafjes, melkcups, beker met verschillende inhoudsmaten voor op jouw bedrijf of to-go en ga zo maar door. 

Gemak

Van bestelling tot het leveren van de koffie, wij vinden het belangrijk om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Als afnemer van NXT Coffee krijg je een account om in te loggen op onze website, hier kun je al jouw koffiebehoeftes bestellen wanneer jou dat uitkomt. Ook het leveren van de koffie doen wij wanneer jou dat het beste uitkomt, 1x per maand, 2x per maand, 1x per week wat jij maar wil!

Technische Service

NXT Coffee is jouw partner voor een (h)eerlijk en zorgeloos kopje koffie. Elke dag opnieuw stellen wij alles in het werk om jouw koffiepauze aangenaam te laten verlopen. Het goed onderhouden van de koffiemachines is belangrijk voor de kwaliteit van jouw kopje koffie. Met een servicecontract zal NXT Coffee jouw koffiemachine, plus eventuele overige apparatuur, jaarlijks voorzien van onderhoud. Daarnaast lossen wij storingen snel en vakkundig op.

Het is altijd tijd voor een goede kop koffie!