Zakelijk

Koffie als zakelijk vistekaartje

Wie houdt er niet van een mooi gepresenteerde koffie of een perfecte latte? Verantwoord geproduceerde koffie is belangrijker dan ooit, daarom werken wij samen met FarmersDirectCoffee. Wij kunnen bedrijven, scholen en instellingen voorzien in al hun koffie en bijproducten.

Koffieautomaten voor op het werk

Koffie is het meest gedronken drankje op de werkvloer. De koffiemachine die jij aanschaft moet geschikt zijn voor jouw bedrijf. Grote kans dat jouw koffiemachine de gehele dag aan het werk is, daarom is een robuust en hoogwaardig systeem nodig om aan al die eisen te voldoen. Onderhoudsvriendelijk en eenvoudig in gebruik.

We hebben een selectie gemaakt van de beste apparatuur voor jouw kopje koffie.

Een koffieautomaat kopen, huren of in bruikleen, bij NXT Coffee is het allemaal mogelijk. Kom langs in onze showroom voor een proef-sessie. We nemen graag de tijd om samen te bekijken welke oplossing het beste is voor jouw bedrijf. 

Koffie en thee op het werk

NXT Coffee heeft een uitgebreid assortiment aan koffies die geschikt zijn voor bij jou op het werk! Ook voor de theedrinkers hebben we een ruime keus, zowel het vertrouwde zakje thee als losse thee.

Het gemak van een totaal concept

Naast koffiebonen en machines hebben wij ook de aanvullende bijproducten voor jouw kopje koffie. Het koekje, honing voor in de thee, koffiesiropen, zoetjes, suiker, creamer staafjes, melkcups, bekers met verschillende inhoudsmaten voor op jouw bedrijf of to-go en ga zo maar door.